Välkomna till oss på Beauty4life!
Som dina specialister inom permanent make-up finns vi för dig vare sig du vill boka en behandlig eller bara få lite mer information.

Vår affärsidé är att erbjuda behandligar och service av hög kvalitet till marknadens bästa möjliga pris! Din skönhet - vår specialitet!
VI VET VAD VI GÖR
Med sammanlagt 17 års erfarenhet av skönhetsbehandlingar kan Du kan vara säker på att Du är i goda händer när Du väljer att boka en behandling hos oss!
HÄR FINNS VI
Vi finns på Marieborgs 6 i Ursvik. Önskar du tidsbokning ringer du oss på 08 - 53 33 00 14.

Kebelo System i Stockholm

Kebelo System representerar nästa generations semipermanenta hårbehandlingar och ett jättekliv framåt!

En förbättringar måste göras i utvecklingen av hittills kända keratinbehandlingar som innehöll formaldehyd. dessa förbättringar har åstadkommits, vilket gjort Kebelo System till den mest innovativa, säkra och moderna systemet idag.

STORA skillnaden jämfört med konkurenterna som använder keratin baserade system är att Kebelo System FÖRÄNDRAR INNIFRÅN! Man går in i hårstrået och ändrar de kemiska bindningarna till skillnad från konkurenterna som endast "plastar in hårstrået" så att det blir rakt och styvt.
 

Kebelo System har skapat ett system som:

  • Eliminerar frizz, ökar glans och förbättrar hårhälsan, medan håret behåller den naturliga rörelsen.
  • Ger smidigheten att styla ditt hår vart din fantasi än tar dig. Lent, glänsande, frizz-fritt, lättskötthår är inte längre samma som volymlöst, plattat hår.
  • Är en behandling som är klar på någon timma vid ett enda behandlingstillfälle så du kan glänsa och utmärka dig så fort du lämnat salongen.
  • Certifierar varje Kebelo System stylist genom utbildningar för att försäkra fantastiska resultat vid varje behandlingstillfälle, oavsett hårtyp.
  • Har banat väg för lagstiftningen. Kebelo System är den enda systemet som uppfyller EU kraven före alla andra. Den nya lagstiftningen försäkrar att alla huvudingredienser men också subingredienser är deklarerade inom kosmetik och därmed försäkrar full säkerhet.

Du är alltid i säkra händer!

För oss som jobbar med Kebelo System är utbildning A och O!

Varje stylist som använder Kebelo System är personligen utbildad och certifierad.