Välkomna till oss på Beauty4life!
Som dina specialister inom permanent make-up finns vi för dig vare sig du vill boka en behandlig eller bara få lite mer information.

Vår affärsidé är att erbjuda behandligar och service av hög kvalitet till marknadens bästa möjliga pris! Din skönhet - vår specialitet!
VI VET VAD VI GÖR
Med sammanlagt 17 års erfarenhet av skönhetsbehandlingar kan Du kan vara säker på att Du är i goda händer när Du väljer att boka en behandling hos oss!
HÄR FINNS VI
Vi finns på Marieborgs 6 i Ursvik. Önskar du tidsbokning ringer du oss på 08 - 53 33 00 14.

Om oss

Varmt välkomna till oss på Beauty4Life! 


Som dina specialister inom permanent make-up hårvård hudvård och nagelvård ser vi till att du som kund får den bästa servicen utan att det ska kosta dig överdrivet mycket. 

Vi har sammanlagt över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Förutom permanent make-up är vi även proffs på Hår, hårförlängning, keratin behandlingar (Kebelo system), naglar, lösfransar, soldusch och hudvård. Vi jobbar lugnt och metodiskt i nya, fräscha lokaler på Marieborgsgatan i vackra Ursvik och ser alltid till att du som kund ska känna dig trygg i ditt val men självklart också att du går nöjd från oss. 

Du kan vara säker på att Du är i goda händer när Du väljer att boka en behandling hos oss