Välkomna till oss på Beauty4life!
Som dina specialister inom permanent make-up finns vi för dig vare sig du vill boka en behandlig eller bara få lite mer information.

Vår affärsidé är att erbjuda behandligar och service av hög kvalitet till marknadens bästa möjliga pris! Din skönhet - vår specialitet!
VI VET VAD VI GÖR
Med sammanlagt 17 års erfarenhet av skönhetsbehandlingar kan Du kan vara säker på att Du är i goda händer när Du väljer att boka en behandling hos oss!
HÄR FINNS VI
Vi finns på Marieborgs 6 i Ursvik. Önskar du tidsbokning ringer du oss på 08 - 53 33 00 14.

Eyeliner

 
Eyelinertatuering är det ingrepp där flest olika procedurer och därmed flest variationer förekommer. Med hjälp av mikropigmentering av eyeliner har du möjlighet att få en annan form på ögat än den du redan har. T.ex. på de som vill ha mandelformade ögon förlänger man eyelinern utåt så ögat ser lite mer mandelformat. Asiatiska kvinnor brukar däremot oftast vilja ha mer rundad form och då brukar jag pigmentera lite tjockare eyeliner i mitten. 

Anser man att man antingen har för små eller för stora ögon så kan man använda sig av olika tekniker och eyeliner sorter. Genom att använda sig utav fransförstärkningsmetoden kan man även åstadkomma att fransarna ser både svartare och tätare ut . 

Denna metod innebär att man pigmenterar i din ögonfransrad mellan dina ögonfransar. Det är detta ingrepp som 90 % av mina manliga kunder använder sig utav.

Olika typer av eyeliner:
  • Tunn eyeliner
  • Tjock eyeliner
  • Undre & övre och eyeliner
  • Tvåfärgs eyeliner
  • Fransförstärkning

Ordspråk: Ögonen är själens spegel!