Extensions


Hårförlängning & Extensions specialister i Stockholm!

 

Med hjälp av hårförlängning / extensions (löshår) får man på ganska kort tid en rejäl makeover på sitt hår.
Det tillför färg, volym och framförallt längd. Vi erbjuder extensions med keratinvax och tape.  
 

Keratinvax
Löshåret fästes en slinga i taget med hjälp av ett keratinbaserat lim. Keratinet finns naturligt i hår och naglar. Detta innebär rent praktiskt att limmet aktiveras med värme, med hjälp av en särskild värmetång, och smälts samman med det egna håret. Det sitter säkert och skadar inte ditt hår.
Man kan även använda löshåret till att få slingor, utan att färga sitt hår eftersom löshåret finns i väldigt många olika färger och nyanser. Eftersom det är 100% naturligt, mänskligt hår så går att behandla det på precis samma sätt som ditt egna. Vi använder oss av världsledande SO.CAP inom hårförlängning / extensions och kan därför garantera att du blir nöjd! Vi kan utan tvivel mäta oss med våra dyrare konkurrenter i Stockholm. Du får samma hårförlängning / extensions , samma arbetsförfarande, och absolut samma (om inte bättre) kvalitet på det utförda jobbet. Det enda skillnaden du märker är att du kommer att ha flera hundralappar mer i plånboken efter att ha gjort hårförlängning / extensions hos oss på Beauty4Life i Stockholm.
 

Tape Extensions

Vi är stolta att kunna leverera 100% etiskt handlat indiskt hår. Det betyder att vi kan garantera hårets ursprung från start till slut. Håret har gått igenom en mycket skonsam färgprocess där inga skadliga kemikalier används. Detta gör att håret behåller sin naturliga elasticitet och fjällskiktet är intakt.

Efter stor efterfrågan från våra kunder, har tape extensions systemet utvecklat. Skapar volym, längd och färgeffekter utan avancerade verktyg. Håret kan återanvändas.