Keratin Hårbehandling


Kebelo System representerar nästa generations semipermanenta hårbehandlingar och ett jättekliv framåt!

 

En förbättringar måste göras i utvecklingen av hittills kända keratinbehandlingar som innehöll formaldehyd. dessa förbättringar har åstadkommits, vilket gjort Kebelo System till den mest innovativa, säkra och moderna systemet idag.
 
STORA skillnaden jämfört med konkurenterna som använder keratin baserade system är att Kebelo System FÖRÄNDRAR INNIFRÅN! Man går in i hårstrået och ändrar de kemiska bindningarna till skillnad från konkurenterna som endast "plastar in hårstrået" så att det blir rakt och styvt.
 

Kebelo System har skapat ett system som:

  • Eliminerar frizz, ökar glans och förbättrar hårhälsan, medan håret behåller den naturliga rörelsen.

  • Ger smidigheten att styla ditt hår vart din fantasi än tar dig. Lent, glänsande, frizz-fritt, lättskötthår är inte längre samma som volymlöst, plattat hår.

  • Är en behandling som är klar på någon timma vid ett enda behandlingstillfälle så du kan glänsa och utmärka dig så fort du lämnat salongen.

  • Certifierar varje Kebelo System stylist genom utbildningar för att försäkra fantastiska resultat vid varje behandlingstillfälle, oavsett hårtyp.

  • Har banat väg för lagstiftningen. Kebelo System är den enda systemet som uppfyller EU kraven före alla andra. Den nya lagstiftningen försäkrar att alla huvudingredienser men också subingredienser är deklarerade inom kosmetik och därmed försäkrar full säkerhet.

 

Du är alltid i säkra händer!

För oss som jobbar med Kebelo System är utbildning A och O!

Varje stylist som använder Kebelo System är personligen utbildad och certifierad.

 

 

Brazilian Blowout - dina specialister i Stockholm!

Brazilian Blowout är den enda permanenta behandlingen som förbättrar ditt hårs hälsa.
 
Vi använder självklart Brazilian Blowout  med 0% formaldehyd, absolut inga farliga ämnen!
Vi kan utan tvivel mäta oss med våra dyrare konkurrenter i Stockholm. Du får samma Keratin behandling, samma arbetsförfarande, och absolut samma (om inte bättre) kvalitet på det utförda jobbet. Det enda skillnaden du märker är att du kommer att ha flera hundralappar mer i plånboken efter att ha gjort Brazilian Blowout hos oss.

BRAZILIAN BLOWOUT förbättrar håret genom att skapa ett skyddande proteinlager runt hårstrået vilket eliminerar frizz (torrt hår), jämnar ut hårstråets fjällskikt och ger behandlat hår det näring som saknas.

Slutresultatet är ett smidigt, friskt och frizz-fritt hår med glans!

Efterbehandling med sulfat-fria produkter säkerställer ett långvarigt resultat.
 

Hela behandlingen tar 180 minuter och håller upp till 90 dagar!