Spraytan Crissa/Get air tan


GetAirTan
I ett land som Sverige lyser inte solen så ofta, och de få månaderna på året är det rekommenderat att sola mycket tidigt på morgonen eller i slutet av eftermiddagen. Där imellan har vi soltimmar som solen är som starkast och där vi framkallar hudcancer som bäst.
För att inte nämna andra usla och dyra metoder som brun utan sol krämer som bara gör dig orange, ger fula märken och luktar illa.

Nu har du möjlighet att få en hälsosam solbränna. Första airbrush tanning maskinen som innehåller en naturlig formula.

Förväxla inte airbrush tanning med spray tanning.
Get air Tan är ett företag som efter noggranna tester har utvecklat sina egna airbrush system. Get air Tan airbrush-system är fullt jämförbar med den mångfalt dyrare utrustning som används av professionella makeupartister på skönhetssalonger och spa-anläggningar.
Vi vet att du som använder dig av våra produkter satsar på både hälsa och skönhet.
Vad har hälsa med det här att göra kanske du tänker?
Men fakta är att genom att välja att använda soldusch istället för att sola ute så har du skyddat huden mot strålningsskador, minskat risken för hudcancer, ingen UV strålning som tränger ner i huden och gör huden oelastisk och rynkig.
Visste du att genom att sola solarium mer än tio gånger per år ökar du risken för hudcancer och tyvärr så ökar fortfarande hudcancer pga av solning.

Var smart - och snygg - solduscha!

Vad är det som avgör om det är en bra soldusch?
Lätt att applicera, bra hållbarhet, ekonomiskt, godkänd innehåll och givetvis ett helt fantastiskt resultat tack vare de naturliga färgerna som vi tillhandahåller.